lördag 10 juli 2010

Sommarvärme!

Har inte blivit så många inlägg på sistone och jag skyller på sommarvärmen.

Och eftersom det är rockfestival i stan så nöjer jag mig med att posta två väldigt bra musikvideos. Första låten/videon är Just Jack med - "The day I died". Sjysst/intressant låt med en välgjord video där James Nesbitt spelar huvudrollen. Det är för övrigt en sån där skådespelare som alla har sett utan att kunna placera honom eller ens uppge namnet på - vilket är lite trist eftersom han är rätt bra.

James Nesbitt ser ut så här och var inte med i filmen HEAT:
Han som var med i HEAT heter Tom Sizemore och ser ut så här:Har fått för mig att folk kanske brukar blanda ihop dessa två skådespelare? Om det nu går att blanda ihop två skådespelare som man inte kan placera eller ens vet namnet på?

Men hur som helst, här är Just Jack med videon "The day I died" med snubben som inte var med i HEAT i huvudrollen:


Just Jack - The Day I Died

Låt och musikvideo nummer två är The dead weather med "Treat me like your mother". Inte fullt lika bra som föregående låt men jag gillar videon. Det är för övrigt ett sidoprojekt som Jack White från The White stripes kör. Så i det här blogginlägget är det alltså inte bara just Jack om ni ursäktar den usla ordleken.

The dead weather - Treat me like your mother:
Ikväll spelar för övrigt Slash nere på festivalen. Om han återförenades med Guns n' Roses - kommer han då att börja kallas backslash? haha... Sämre än så där blir inte ens nördhumor! :)

Jack Black är för övrigt inte Jack Whites onda tvillingbror. De är INTE tvillingar. Eller ens bröder, eller släkt med varandra överhuvudtaget. Det kan man för övrigt gissa sig till då de båda inte har samma efternamn - eller samma föräldrar. Fast de delar samma förnamn och har färger som efternamn.

Om de båda någon gång gör nåt litet filmprojekt tillsammans kan man väl nästan kräva att de filmar i svart/vitt? Ja, om de nu inte låter "Studio 9" producera filmen vill säga. Det företaget ägs nämligen av en gammal T.Rex-gitarrist. Hans namn? Jack Green.

Inga kommentarer: