måndag 24 januari 2011

Tony hamnar i ett dataspel

Satt och kikade på gamla bilder jag hade liggande på burken och ramlade över en serie som Sundin tagit. Vi tog oss in i en övergiven transformatorstation som militären övergivit och gled runt där ett tag.

Sundin tog då den här bilden på mig:Alla som spelat FPS-spel typ Half-life känner igen scenariot. Det enda som saknas är en kofot.

Så jag postade bilden på Reddit och givetvis var det en vänlig själ som photoshoppade till så att jag inte längre behövde vara obeväpnad!Hela bildserien som dokumenterar vårt äventyr hittar ni här.

Det här var 2006 och sedan dess så har kommunen fullständigt demolerat ingången vi använde oss av för att ta oss in i bunkerkomplexet.

Tja, det var allt för ögonblicket.

Peace out!

3 kommentarer:

MS sa...

Sweet! Var ligger stället nånstans??

Tony sa...

MS: Typ här: http://tinyurl.com/6fvdhvv

Men vette fan om det går att komma in där längre.

Anders Norén sa...

Klart Half-Lifigia bilder. Ni hittade inga headcrabs där inne? Transformatorstationen är en gammal matarstation till järnvägen och togs ur bruk när nya järnvägen förbi Järvsta hade byggts. Det fanns entusiaster som ville att Järnvägsmuseet - som ju ligger en dryg kilometer därifrån - skulle ta hand om bergrummet för att visa upp hur en underjordisk matarstation kunde se ut, men några officiella planer fanns aldrig.