fredag 4 maj 2012

Den hemlige fattiglappen

Den hemlige miljonären är tydligen är jävligt populärt program av nån anledning?


Jag skulle vilja se ett program som heter "Den hemlige fattiglappen". Ett program där en arbetslös person som lever på A-kassa går undercover på Östermalm i en veckas tid och låtsas vara miljonär. Under dessa sju dagar så upptäcker han den sociala misären som finns strax under ytan bland börsproffs, VD:s, blåhåriga hemmafruar och stureplans-brats.


När veckan är slut avslöjar han vem han egentligen är och erbjuder den han tycker mest synd om att få följa med på en picknick där det grillas varmkorv, spelas kubb och dricks billig öl. Sen intervjuas den "vinnande" miljonären där han/hon får uttrycka sin glädje över att ha blivit duperad av "Undercover fattiglappen". Kanske det även fälls en tår eller två när den riktiga miljonären inser hur tomt och innehållslöst livet varit fram till nu.


Borde bli en stor hit! Eller åtminstone jävligt mycket mer intressant att titta på än när en miljonär spelar barmhärtig samarit bland vanliga Svenssons under några dagar! Det var allt för den här gången. Peace out!

1 kommentar:

Slut på pengar sa...

ha ha ha

Håller helt och hållet med om att detta skulle bli ett succé program.