fredag 22 januari 2010

Äntligen tillbaka

Sådär, nu är jag tillbaka igen. Har migrerat till en ny dator och givetvis glömde man tusen miljarder saker kvar på den gamla trots alla komihåg-listor och annat skit. Bland annat glömde kopiera över login och lösen till bloggen. Men nu är det åtgärdat.

Fick mail av en polare att jag tydligen varit med i tidningen utan att känna till det. Ett medborgarförslag som jag lämnade in i höstas har tydligen kommit upp till behandling och det var uppenbarligen tillräckligt intressant för att Gefle Dagblad skulle skriva en liten notis om det!Ska precis till att lämna in ett till förslag. Det handlar om att under sommartid se till att det finns en liten gångbro över Gavleån mellan Boulongersskogen och Stora Vall.

Alltså här (om man står i boulongern) :Eller här (om man står vid stora vall) :Och så här ser det ut på flygfoto:Fördelarna med en gångbro här är rätt många, eller?

Till sist, kolla in den här filmen på en mus som blir offer för en råttfälla:

6 kommentarer:

gunnika sa...

Bra jobbat!

gunnika sa...

Usch så grymt!

anders s sa...

haha! musfilmen var ju jävligt rolig! fick mig att leta rätt på den här fina gamla kortfilmen som jag såg nån gång på svt när jag var väldigt liten: http://www.rockymusic.org/showvideo/6aa0c4152149f64755df7c1952ba16a1.php

DecVe sa...

kanonbra reklam snut,trodde först det var en riktig mus,som dog hemsk brå död 8) men sen så kikade jag den flera gånger och garvade friskt ! 8)

Tony sa...

Morsan vågade säkert inte kolla klart på den så hon tror säkert fortfarande att det var en riktig mus och en allmänt tragisk filmsnutt! :D

gunnika sa...

Såg din kommentar om att jag inte ville titta, sedan musen verkade död. Men nu har jag kollat klart och fattat, att det var en reklamsnutt.
Men du vet du vad jag tycker om djurplågeri!!!!