måndag 6 december 2010

Använder ni Paypal? Avsluta ert konto där.

Om ni inte känner till Wikileaks-affären så har ni förmodligen bott under en sten de senaste månaderna och i så fall bör ni klicka här.

Men om ni öppnat en tidning eller kollat på TV den senaste tiden så vet ni att det pågår en rätt massiv desinformationskampanj mot Wikileaks. Det hela har resulterat i att siten Paypal som förmedlar betalningar över nätet bestämt sig för att ställa in betalningar som deras kunder gjort till Wikileaks.

Enligt Sarah Palin så är Julian Assange en "landsförrädare":Detta trots att han kommer från Australien:Och datat som har läckts ligger lagrat i Sverige (bland annat):
Ett vettigt sätt att protestera på är att helt enkelt avsluta sitt Paypal-konto och dessutom uppge att orsaken till att man avslutar sitt konto är deras beslut i Wikileaks-affären.

Det svider nog mer ekonomsikt än det gör politiskt. Paypal vill tjäna pengar - det var därför man startade företaget. Så om ni avslutar ert konto och uppger att skälet till detta är deras hållning gentemot Wikileaks så kommer det att ge resultat.

Så om ni har ett Paypal-konto, klicka här för att avsluta det.

Finns så många andra möjligheter att betala över nätet numera att man inte behöver stödja fega jävla kräk som Paypal.

Slå mot makten där det känns - plånbokenDet var allt för ögonblicket. Mest intressant i bloggsammanhang är nog att det här inlägget kommer att läsas av ett par hundra personer medan mitt inlägg om talgbollsfågelskrämmor har blivit läst av cirka 10.000 personer.

Så vad är det för fel på folk? Peace out, etc....

3 kommentarer:

Ingela sa...

Håller fullständigt med. Paypal skall inte lägga sig i det politiska diskussionerna, då blir det så fel. Dumma dom!

En blogg utan namn sa...

för att jag länkade talgbollarna till mina 10.000 vänner på facebook! ;p


jag använder inte paypal :)

Tony sa...

En blogg utan namn: Får tacka för reklamen! :)