onsdag 7 september 2011

Eltandborste!

Jag har funderat på det här jävligt länge men av någon anledning har det aldrig blivit av att jag gjort slag i saken. Men nu är det dags. Jag tänker köpa en eltandborste.

Kolla in den här tandborsten:Okej den kostar 750 kronor vilket är rätt mycket pengar för en tandborste. Men å andra sidan lär man väl titta på vad man får för dessa pengar!

Jag är rätt bra på att borsta mina tänder - men det finns inte en snöbolls chans i helvete att jag kan borsta med en frekvens på 31.000 borstningsrörelser per minut!

Det är helt enkelt omöjligt att vara så bra på att borsta.

Så jag tror att det lönar sig att lägga ett par hundra kronor på en sån här tandborste?Och eftersom morsan läser min blogg så kan jag redan nu avslöja vad du och farsan kommer att få i julklapp!

Det var allt för ögonblicket.

Peace out!

3 kommentarer:

gunnika sa...

Tack, tack! Får vi verkligen julklapp i år???

Anonym sa...

Vad är det som säger att antalet borstningsrörelser är det som räknas?

Med tanke på att tandkrämen innehåller en massa slipmedel och annat junk så är det inte säkert att tänderna blir renare eller friskare med eltandborste. Kanske tom tvärt om.

En elmotor kan varva nästan hur många tiotusen varv som helst. Är varvtalet relevant? I själva verket kanske det räcker att bara vara noggrann i två minuter med en vanlig borste?

Anonym sa...

Jag säger att antalet borstningsrörelser räknas.
Jämför snabbt med att polera en bil för hand eller med maskin.