lördag 16 oktober 2010

Instressant statistik om bloggen

Kollade in statistiken för bloggen den senaste veckan om upptäckte något smått märkligt.

Besökare fördelat på land:Man blir ju nyfiken och fundersam över vilka inlägg som dragit besökare från Ghana och Brasilien?

Aja, eftersom jag ändå var inne på statistiksidan så kan det även vara intressant att notera att 47% av besökarna valt att köra Firefox. Förmodligen för att slippa reklamen. Vilket är lite surt för mig som äntligen gått med i Googles Adsense-program! :)Men att 80% av dem som besökte bloggen de senaste sju dagarna körde Windows är väl helt i linje med hur man förväntar sig att det ska se ut.Hur som helst så får jag tacka dem som läser bloggen för att ni är intresserade av mina raljerande inlägg!

Det var allt för ögonblicket. Peace out!

3 kommentarer:

Stewe sa...

Hej !

Jag har många besök från indien, china och just Ghana min blogg är isf på engelska men jag ser inte vad som skulle kunna vara intressant för besökare från Ghana på min blogg, tror inte att wargaming communityn är direkt stor i Ghana. Det är säkert någpn form av spoofade IP adresser för att försöka knäcka blogger.com eller något.

Sweden's Ford Fairlane sa...

Nej då, det är inga spoofade IP-adresser från Ghana - det är jag. Jag heter Magnus, är ingenjör och jobbar på ett sjukhus i huvudstaden Accra. Har ingen direkt koll på hur jag hittade hit men jag plöjde igenom ett antal inlägg och sen bestämde jag mig för att lägga till bloggen i Google Reader.

För övrigt kan du se mer om mig på måndag, klockan 22:40 i TV4, "Felix stör en ingenjör". Ett helt avsnitt om mig. :)

Angenämt,
M.

Tony sa...

Ah, så jag har en "soon to be kändis" som läser bloggen! :)

"Felix stör en ingenjör" har jag sett reklam för nere på stan och är faktiskt en serie jag tänkt kolla på. Nu får jag ytterligare en anledning plus en förklaring till IP-adresserna! :)