lördag 12 december 2009

Min vän Billy kollapsade i min lägenhet

Det sägs att kunskap inte är någon tung börda. Min vän Billy håller inte med. För ett par dagar sedan kollapsade han fullständigt hemma hos mig. Hans börda blev till sist för tung att bära. Vissa sade att Billy hade en skruv lös - och jag borde kanske lyssnat på dem. Men det är lätt att vara efterklok. Jag borde ha varit mer uppmärksam på hur han börjat ge efter för den enorma bördan han bar upp - men istället så öste jag på mer och mer. Till sist kollapsade han. Det var ingen vacker syn.

Strået som knäckte kamelens rygg tycks ha varit Will Kymlickas tankar kring politisk filosofi - speciellt vad gäller utilitarianismen, för det var där bokmärket låg när hyllplanet på vilken boken vilade gav vika. Det blev som en pannkakseffekt och på någon sekund hade hela bokhyllan kollapsat och böckerna jag hade där rasade ut över min TV-bänk. I raset förstördes även en glaslampa och givetvis klev jag in en skärva i foten.Tack och lov hittade jag en insexnyckel i en skrivbordslåda och lyckades sätta samman hela skiten igen. Men numera så har jag de tyngsta böckerna längst ner i bokhyllan.

För övrigt så gick jag förbi min polare Johans restaurang "Brunnsgatan 63" här i Gävle tidigare ikväll. Ser ärligt talat väldigt högklassigt ut och vad jag har hört så håller maten väldigt hög standard. Så om ni ska ut och käka - gå dit!

En annan sak jag noterade under samma promenad var att den kvinnliga mäklaren på ReMax som ligger granne med Brunnsgatan 63, alltså hon som ser ut som Linda Evangelista tycks vara tillbaka på jobbet efter att ha varit därifrån en längre tid. Brukar stå och kika på hus och lägenheter där och om jag någonsin får råd att köpa något annat än en begagnad husvagn så köper jag nog av henne.

Avslutningsvis så tar jag väl och länkar till en bild som visar på skillnaden mellan vetenskap och tro - en bild jag personligen tycker är rätt talande.Eller förresten, en sak till hinner jag med. Här är en graf som visar hur vi påverkas som samhälle om vi tillåter att bögar får gifta sig:Peace out och glad Lucia eller va fan man säger?

Tony P. Nordin

3 kommentarer:

Gunnika sa...

Nämen herregud, vilken kollaps!!Hahaha!

Tommie sa...

*ASG* Älskar grafen i slutet...

Linda sa...

Det var en vacker graf alltså.