onsdag 22 juli 2009

Den hemliga tunneln

Min polare Sundin berättade häromdagen att han cyklat ut till Valbo köpcentrum för att kika närmare på den nybyggda delen av köpcentrat som ligger på andra sidan riks-80. Han berättade då upprört att det inte fanns någon som helst möjlighet för cyklister eller gångtrafikanter att ta sig dit!

Som jag förstod det hade han dock ändå lyckats tråckla sig över, förhoppningsvis genom att följa cykelbanan som löper längs On/Off, SIBA och Elgiganten till tunneln som går under vägen för att sedan svänga vänster och korsa riksväg-56 för att till sist nå sitt mål.

Ungefär så här föreställde jag mig situationen för Sundin:Så när jag cyklade ut dit imorse utan någon egentlig anledning så tog jag samma rutt som jag utgått från att Sundin tagit. Mycket riktigt var det aningen besvärligt att komma till den nya delen utan bil - eller så trodde jag till en början. Väl på plats började jag undersöka omgivningarna lite närmare och se på fan, där var den ju!

En tunnel, så gott som färdig:Kanske är svårt att se på bilden men den mynnar iallafall ut bakom McDonalds på den "vanliga" köpcentrum-sidan. Kan dock inte rekommendera någon att göra som jag gjorde och cykla igenom den i dagsläget. Avsaknaden av asfalt i kombination med den senaste tidens regnande gjorde att det blev minst sagt lerigt mot slutet.

Till sist lär jag bara visa det här märkliga fotot jag hittat på nätet. Det förefaller vara ett pariserhjul fullt av KKK-ungar.

Konstigt som fan...

1 kommentar:

Tommie sa...

Hahaha... är du säker på att det är KKK barn å inte de mindre mogna vuxna som själva sitter å åker.. De leker ju fortfarande spöken och eldar utan mamma å pappas tillåtelse så frågan e ju vilket det är ;)