lördag 15 augusti 2009

Lite bloggstatistik

Började mäta aktiviteten på min blogg förra månaden. Det var då jag egentligen började posta mer målmedvetet och med något så när återkommande intervall.Rolig läsning. Min egen IP-adress finns naturligtvis inte med där. Antalet besökare som återkommit har i stort sett fördubblats trots att vi bara är halvvägs in i augusti.

Så stort tack till alla er som finner nöje i att läsa vad jag skriver!

Och det här är inget spydigt "Herr Nilsson"-tack. Jag menar det verkligen. :)

Lär väl också rikta ett tack till Sundin som ofta länkar till mig på sin Facebook.

Sundin till vänster, jag till höger.Även min gamla vapendragare Brink har rekommenderat min blogg så här är en bild på honom anno 1991, med trendig hockeyfrilla och ett par glas innaför västen! :)Jag uppskattar er hjälp.

Något jag dock saknar så är det någon typ av omnämande från min bror, som verkligen skulle kunna ge mig en boost. Och tro mig, jag har extremt pinsamma foton på honom! Haha...

Men, Roger va fan, pusha lite för mig då? :)

Min bror:Om jag känner mig själv så blir jag antagligen ännu argare och mer cynisk under hösten vilket till slut förhoppningsvis resulterar i någon form av spalt i en blaska av tvivelaktig kvalitet! :)

Till sist så kan jag väl länka till en youtubefilm. Det är Kseniya Simonova, vinnare i "Ukranie's got talent". Helt klart sevärt. Dessutom är hon rätt snygg.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hahahaha Sköna bilder Tony. /J.P.

anders s sa...

vad fotogeniska vi var på den tiden!

Okänd Ung Stockholmare sa...

Tack själv för ditt skapande av underbar läsning! Hittade din blogg av en slump då en användare på formuet Flashback hade en länk till bloggen i sin signatur och jag återkommer nu dagligen, hoppfull, om att du uppdaterat bloggen. Keep up!

//Ung okänd stockholmare

Anonym sa...

nu har Roger pushat... hittade din blogg på Rix.../Lotta