fredag 28 augusti 2009

Rasade eller sprängdes World Trade Center?

Jag har varit inne på det här med konspirationsteorier tidigare. Tänkte återvända lite snabbt till den 11 september 2001 när de båda WTC-tornen rasade.

Hittade den här bilden på nätet. När man ser den så är det väl ändå inte så märkligt att tornen rasade efter att två fulltankadade jetflygplan kolliderat med dem i hög hastighet? De ser ju rätt flortunna ut?Och när det gäller WTC 7 som "föll rakt ner i sitt eget fotspår". Kika på den här byggnadsbranden i Holland. Det är en mycket lägre byggnad än WTC 7. Dessutom så har dess bas inte träffats av fallande bråte från världens högsta byggnader:Så om någon sprängde WTC 7, vem sprängde då den här byggnaden?

Notera att jag inte avskriver eventuella konspirationsteorier, utan jag lutar mig bara mot Ockhams rakkniv.

3 kommentarer:

Wolfe sa...

Intressant! WTC-tornen ser ju minst sagt ömtåliga ut där.
Det Holländska huset däremot ser ju inte någonstans ut som en kontrollerad rivning. Vid en sådan ramlar huset "in på sig själv", och faller från botten, precis som WTC7. Nu ser man ju inte hela WTC7 när det rasar, så det kan ju vara något liknande Hollandskåken som skyms av husen framför, men det ser ut som hela huset först får ett veck i mitten, och sedan åker hela huset neråt, precis som en kontrollerad rivning. hone

Wolfe sa...

...stryk "hone" på slutet.. skrev verifieringskoden i fel ruta :D

Johan sa...

Hos WTC 1 försvinner över 90 våningar på under 15 sekunder. Här är det fem eller sex på samma tid. Kanske är huset byggt av armerad betong?

Tack på upplägget. Det var intressant att se.