lördag 5 september 2009

Stig-Björn Ljunggren

Satt och kikade igenom mina gamla blogginlägg och ramlade över en bredsida jag avlossat mot Expressenkrönikören Ulf Nilsson. Det handlade om en i mitt tycke ganska arrogant inställning till makten och principen om allas likhet inför lagen. Ni hittar inlägget här.

Upptäckte till min stora förvåning att min förebild bland statsvetarna, Stig-Björn Ljungren hade varit in och kommenterat det. Nämnde nämligen även honom i mitt inlägg. Ärligt talat så hade jag inte en tanke på att han skulle skulle läsa det - det var ju Ulf Nilsson jag var förbannad på, haha...

Hur jag ibland känner mig efter att ha läst en Nilsson-krönika:


Nä, men när jag såg Stig-Björns namn så kändes det väl lite som om jag skrivit en hockeyblogg om brynäs och spytt galla över deras center för att dagen därpå finna att Mats Sundin varit in och kommenterat.

Så Stig-Björn, som du kanske förstår var det Ulf jag var lite arg på snarare än dig. Även om jag inte håller med dig i själva sakfrågan.

Till Ulf Nilsson, om du nu läser detta vill jag bara säga - snälla lägg ifrån dig pennan och kliv bort från anteckningsblocket med händerna i luften så vi kan se dem!

Ulf, ingen mer behöver bli verbalt skadad. Låt bli pennan!Eller där kanske jag tog i lite väl hårt? Faktum är att jag läste en krönika av honom nyligen där jag upptäckte att jag höll med om vissa saker - långt ifrån allt, men del nickade jag instämmande åt.

Den lärdom jag dragit av detta är väl att fler än jag trott tydligen läser det man skriver? Så med bakgrund av detta vill jag bara avsluta med att säga:

Salma Hayek
You can do better! Please call me!

Bill GatesCan I have some of your money?

4 kommentarer:

Wolfe sa...

Salma Hayek var här och bad hälsa att hon inte tänker ringa någon som kallar henne Selma.

Tony sa...

Hahaha.... Åh vilket misstag! Hade jag haft otur så hade Lille Fridolf fru ringt mig, fast hon är tecknad och inte heter Hayek i efternamn! :D

Stig-Björn Ljunggren sa...

Jag ville bara att dina läsare skulle bringas i full kunskap om argumenten. Det var lite otydligt från början.

Hon Selma, är hon släkt med F.A. Hayek,?

Tony sa...

Hahaha... Ja du Stig-Björn, jag hoppas att hon INTE är det av någon anledning! Vill helst föreställa mig henne obesudlad av råkapitalism - även om hon nog är rätt rik.

Hon har för övrigt inte ringt än. Lite besviken är jag nog allt! :)